За темата: “КАК СЕ СЪЗДАВАT ПРИЛОЖЕНИЯ ЗА УМНИ УСТРОЙСТВА ЗА ДОМА С НАЙ-НОВИТЕ ТЕХНОЛОГИИ И ИНСТРУМЕНТИ?”

По време на лекцията ще навлезем в непрекъснато развиващия се свят на домашните технологии представяйки проект за Smart Home решения. Ще научите какви са стъпките и цялостния процес в подобен проект и какви технологии използваме за създаването на тези решения. Ще дадем примери за приложения за различни умни устройства за дома, които сме създали и какви са били предизвикателствата по време на тяхната разработка.


Лектор: Ивайло Граматиков и Петър Стоянов - .NET Developer

- Петър Стоянов е .Net Developer, част от екипа на Coherent Solutions вече две години. Има опит с проекти в сферата на софтуер за 3D моделиране, CRM системи и смарт приложения за дома. - Ивайло Граматиков започва кариерния си път като .Net Developer в Coherent Solutions преди две години. От тогава досега се занимава с разработка на смарт решения за дома.


Информация за компанията: COHERENT SOLUTIONS

Coherent Solutions е американска компания за консултантски услуги и разработка на софтуер. Ние решаваме бизнес казуси на клиенти, обединявайки глобален опит, иновации и креативност, за да създадем технологични решения от световна класа. Предлаганите от нас услуги, обхващат цялостния жизнен цикъл за разработване на софтуер.

Имаме широка експертиза и ползваме голямо разнообразие от технологии. Работим с компании от областта на здравеопазването, технологичния сектор, производство, електронна търговия и др. Наши ключови клиенти са: LifeTime Fitness, Daikin, WEX Health, MTS Systems, LiquidSpace, Wildflower Health, Cargill, Starkey, Anytime Fitness.